Tien onmisbare apps om beter te presteren

Efficiënter werken via het gebruik van slimme webtools wordt steeds populairder. Sinds vorig jaar is de SmartWebtools training mijn meest gevraagde opleiding, na SmartReading. In dit artikel deel ik graag enkele onmisbare tools.

Ik kom geregeld slimme tools tegen die ik verzamel, categoriseer en deel via het handige Scoop.it. Dit is een gratis online tool om interessante content op een visueel sterke manier te bewaren en te delen met anderen.  Bekijk hier mijn scoop.it lijst van tijdsbesparende webtools. Met meer dan 3200 views is dit mijn meest populaire online verzameling.

Scoop.it is bijzonder gebruiksvriendelijk en gratis tot twee ‘verzamelingen’.  Als je aangemeld bent, installeer je in de werkbalk van jouw browser de scoop.it bookmarklet. Via deze knop voeg je content toe aan jouw verzameling. Scoop.it is niet alleen handig om zelf content te verzamelen, je kan ook zoeken op onderwerpen die jou interesseren en verzamelingen van andere experten consulteren.

Wil je zelf slimmer en tijdsefficiënter leren werken?
De eerstvolgende SmartWebtools opleiding vindt plaats op 27/11 in Brussel. Klik hier voor meer informatie en inschrijving.
Via dezelfde pagina kan je ook een in-company workshop of training aanvragen.

Tot slot geef ik je graag mee dat er deze week in Trends een leuk artikel staat met 40 apps om jouw werk efficiënter te organiseren via de smartphone. Een voorproefje van tien apps krijg je via deze link.

Ik wens je een najaar met heel veel extra tijd!

Groetjes,

Peter

Deel deze tip!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Laat een reactie achter