Eerstvolgende opleiding

SmartReading voor studenten 
Voor sturende jongeren tussen 15 en 25 jaar. 
Sneller lezen, verhoogde concentratie, meer onthouden.
06/10 en 20/10/2018 – Antwerpen
Meer info en inschrijven

 

Enkele Impressies

Getuigenissen

“Ieder minuutje tijdwinst in deze hectische wereld is een grote PLUS. Via de SmartWebtools training ontdekte ik superhandige tools . Peggy-Ann Kruisland, Telenet

“Het spelelement bij  SmartTyping werkt verduiveld effectief. Heb op een bondige, efficiënte en plezierige manier blind leren typen.” Ann

“Via de ‘tijd voor het echte werk’ coaching leerde ik mijn échte valkuilen kennen op vlak van efficiënter werken.”Hendrik

Op zoek naar een inspirerend spreker?

Peter-Plusquin-spreker

Peter serveert op interactieve wijze inspirerende thema’s. Als spreker verrast hij zijn publiek  graag zowel met de inhoud (originele thema’s) als met de vorm (no-nonsense, to-the-point en heel ervaringsgericht). Als deelnemer ga je  naar huis met nieuwe ideeën en inzichten en meteen toepasbare tips en tricks.

Thema’s:

SmartReading: “Verdubbel je leessnelheid” : Deelnemers gaan meteen met (eigen) teksten aan de slag, ervaren de benefits van snellezen en verdubbelen reeds hun leessnelheid tegen het eind van de workshop.

SmartWebtools: “Win één uur per dag dankzij slimme webtools” :  Een wake-up call voor elke kenniswerker. Blijf niet teren op Word, Excel en e-mail. Ontdek tientallen verrassende en meteen inzetbare tools die jouw efficiëntie en werkcomfort drastisch zullen verhogen.

SmartEmail: “In 5 stappen je e-mail de baas” : Maak komaf met het e-mailmonster. Do’s & don’ts, optimale configuratie van de inbox-omgeving, helder en duidelijk schrijven van e-mails.

Tijd voor het echte werk / Wat houd je tegen? : Kom je op een werkdag niet verder dan brandjes blussen? Slorpt e-mail als je aandacht op? Wil je meer tijd voor de echt belangrijke zaken? In deze workshop ontdek je negen valkuilen die je weerhouden om te doen wat je écht te doen hebt. En krijg je handvaten om af te kicken van onze verslaving aan urgentie.

Een workshop (wij houden niet zo van het saaie woord ‘lezing’) kan één tot drie uur duren voor een publiek van 5 tot 500 mensen.

Getuigenis

Ik ervaar je trainingen als de perfecte kop koffie. De cafeïne staat voor het inhoudelijke van je trainingen: opwindend. De room staat voor het verhalende karakter waarmee je alles brengt. De cafeïne laat zich daardoor ‘smoothly’ binnen glijden. De suiker staat voor het grappige, de humor die een extra dimensie geeft aan de twee andere aspecten. De dosering ervan is gepast en nooit overdreven. Het recipiënt (=het kopje waar alles in zit) staat voor het charisma waarmee alles wordt gepresenteerd.,

Jan Everaet, Bedrijfscontinuïteitsmanager VDAB

kmo_portefeuille1

Peter uitnodigen als spreker?Contacteer ons!