Breng je boek mee en ik vertel je hoe je dit snel kan lezen

Op 28 november kan je me ontmoeten op de 16de VOV-beurs. Deze beurs is dé dag voor alle professionals actief in opleiding, ontwikkeling, vorming, training, coaching en HRM. Je vindt me op stand nummer 48-49 bij de Heerlijckyt van Elsmeren, het seminariecentrum waar elk jaar de SmartReading zomertrainingen plaats vinden. 1111047 | LAN cover Smart reading lannooVoor wie zich niet tijdig inschreef voor de gratis workshop ‘SmartReading – lees een boek per uur’ van 12u40 (al maanden volgeboekt), heb ik een speciaal aanbod: – kom  naar  stand 48-49 en breng een kennis- of managementboek mee dat al een tijdje naar jou ligt te lonken, – in een ‘sessie’ van een kwartier verken ik samen met jou het boek en geef ik je enkele tips over hoe je de informatie uit dit boek versneld tot je kan nemen. – ik ben op de stand van plusminus 9 tot 12u en van 14 tot 17u (‘s middags geef ik de presentatie). Het enige wat je moet doen is het  bijgaand formulier insturen met daarop vermelding  ‘meet en greet SmartReading vov’ en het vermoedelijke uur waarop je zal langskomen. Opgelet: het aantal ‘plaatsen’ is beperkt, snel aanmelden is de boodschap. Als je meer informatie over de vov-beurs wil, klik dan hier.      

Deel deze tip!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Laat een reactie achter