SmartReading opleiding steeds populairder als management opleiding bij organisaties en bedrijven

Het meest populaire format is een opleiding van twee dagen.  Op dag één worden de SmartReading technieken aangeleerd, in de namiddag lezen de deelnemers al hun eerste boek van 200 bladzijden uit in 60 minuten en staan ze versteld van het resultaat. Dag twee volgt na drie tot vier weken. Dankzij de tussentijdse leesopdracht oefenen de deelnemers met de methode én bouwen ze, via het snellezen van drie à zes boeken, gedegen expertise op in een bepaald leerdomein. Hierbij enkele recente projecten waar we  trots op zijn:

 • Tien software architecten van de Chronos Groep leerden dankzij SmartReading snel boeken lezen. Elk teamlid las in de oefenperiode drie boeken uit over software architectuur, op dag twee van de opleiding deelden en bediscussieerden ze de opgedane kennis. Tijdsinvestering tijdens de oefenperiode: één tot maximaal anderhalf uur per boek. Ziehier het leerdoel van één van de deelnemers:
  •  “Ik zie mezelf  mijn team helpen op vlak van Scrum en Architectuur zodat er minder budget moet worden gespendeerd aan externe personen.”
 • Professoren, docenten, doctorandi, onderzoekers en stafmedewerkers van de KU Leuven leerden op twee dagen supersnel lezen. Ze lazen boeken over diverse thema’s en schoolden zich zo supersnel bij. Ziehier enkele leerdoelen:
  • “Als programmadirecteur voor de masterstudenten heb ik dankzij het ‘smartreaden’ van diverse boeken onderzocht of het een goed idee is om een thesis te laten maken via de ‘casestudiesmethodologie’  op academisch niveau”
  • “Als professor heb ik via SmartReading in recordtijd drie boeken gelezen met als doel om in mijn lessen voorbeelden te kunnen geven over de invloed van zowel de omgeving als het DNA (en de interactie daartussen) op ziekte. Het is onwaarschijnlijk hoeveel kennis men dankzij SmartReading kan vergaren in zo’n korte tijd.
 • “Young high potentials” van een groot energiebedrijf kregen een tweedaagse opleiding met als doel te leren ‘hun persoonlijke invloed’ te verhogen. Op dag één leerden ze supersnel lezen, tijdens de oefenperiode lazen de deelnemers elk minimaal drie boeken over het thema ‘invloed, op dag twee brachten we opgedane kennis samen en creëerden we zo een fantastisch leermoment. Zie hier het leerdoel van één van de deelnemers:
  • “Vaak moet ik informatie verkrijgen van mensen die hoger in de hiërarchie staan of van mensen waarvoor het verschaffen van informatie geen prioriteit is. Dankzij deze tweedaagse opleiding heb ik heel veel inzicht verkregen over de mechanismen van invloed. Hierdoor ben ik veel doelbewuster gaan communiceren en maak ik ook gebruik van enkele heel handige trucjes die mijn impact danig verhoogd hebben”
 • Tien aankopers van een grote bouwfirma besparen via SmartReading dagelijks tijd bij het lezen van bestekken.
 • Veertien sales mensen kregen via SmartReading een ‘alternatieve verkoopscursus’. Op een maand tijd lazen ze elk drie boeken over ‘hoe effectiever verkopen’, op dag twee van de opleiding gaven via een fantastisch leermoment onderling de verworven kennis aan elkaar door.
 • Onderwijskundigen en cultureel medewerkers van de Vlaamse Gemeenschapscommissie in Brussel brengen via SmartReading de onderwijs- en cultuurvernieuwing in kaart.

Deelnemers leren niet alleen om supersnel te lezen, ze bouwen ook op een unieke manier diepgaande expertise op in hun vakdomein.

Haal deze unieke opleiding naar jouw bedrijf of organisatie in de vorm van:

 • een interactieve workshop van één tot drie uur, waarbij we de leessnelheid van de deelnemers reeds verdubbelen
 • een individueel traject voor topmensen met heel weinig tijd
 • een training van één dag
 • een training van twee dagen
 • een training van meerdere dagen, gekoppeld aan een specifiek leerthema

SmartReading kan je inkopen in drie talen: Nederlands, Frans en/of Engels.

Interesse in deze training?Vraag hier vrijblijvend een offerte

Als referentiemateriaal krijgt elke cursist het boek ‘SmartReading: lees een boek per uur’ mee naar huis.  1111047 | LAN cover Smart reading lannoo Terug naar homepage SmartReading.

Deel deze tip!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Laat een reactie achter