Wat SmartReading voor mij betekent

Wat SmartReading voor mij betekent?

SmartReading kwam in mijn leven in het voorjaar van 2006. Ik was toen net afgestudeerd als nlp-masterpractioner en op zoek naar een nieuwe professionele uitdaging. Als bij toeval kwam ik in contact met Steve De Weerdt. Steve kende Paul van der Velde al enkele jaren en had SmartReading reeds in België bekend gemaakt. Het klikte meteen tussen Steve en mij.

We besloten om samen voor SmartReading te gaan en het verder uit te bouwen. We maakten afspraken met Paul, richtten Global Edutainment België op en gingen beiden fulltime aan de slag. De klassen liepen vol en de eerste bedrijfstrainingen gingen van start. Toen wisten we dat SmartReading in België even succesvol zou zijn als in Nederland. Al gauw kwamen de eerste scholen aankloppen en haalden we de nationale pers. Vandaag geven we de SmartReading-training in drie talen in België en Luxemburg. Ook de aan KULeuven.

smartreading mij betekent

Van eerder sceptisch naar zeer enthousiast

Ik moet toegeven dat ik aanvankelijk eerder sceptisch was toen Steve me voor het eerst over SmartReading vertelde. Ik kon simpelweg niet geloven dat supersnel lezen mogelijk was. Gaandeweg ontdekte ik de ware kracht van de methode. Intussen ben ik reeds 11 jaar SmartReading-leraar of -trainer. Mijn passie om mensen te inspireren en het beste in zichzelf naar boven te halen kan ik helemaal kwijt in deze training. Het gaat immers niet zozeer over het aanleren van de technieken, die zijn op zich erg eenvoudig. Het gaat meer over het begeleiden van mensen in hun leertraject en het managen van de overtuigingen die hiermee gepaard gaan. Het geeft me als trainer elke keer opnieuw een fantastische voldoening om te zien hoe cursisten gaandeweg evolueren van eerder sceptisch bij de start van de training naar vol vertrouwen in hun eigen capaciteiten aan het einde van de opleiding.

Met SmartReading kwamen ook de boeken terug in mijn leven

Zelf was ik vroeger eerder een trage lezer. Het lezen van een boek was voor mij een echte opgave. Met SmartReading kwamen ook de boeken terug in mijn leven. Ik besef nu als geen ander wat ik al die jaren gemist heb. Boeken zijn een bron van kennis, wijsheid en inspiratie. Ik vind het heerlijk om me constant bij te scholen als trainer, als coach, als zaakvoerder, als vader, echtgenoot en mens.

Dat geluk gun ik iedereen, want veel lezen hoeft geen straf te zijn. Als je het op de juiste manier doet, is het zelfs een feest. Wil je meer weten over SmartReading voor jou kan betekenen? Klik dan hier

Hartelijke groet,
Peter Plusquin

Deel deze tip!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Laat een reactie achter