Quotes van zelfstandigen, ondernemers en leidinggevenden over de SmartReading opleiding

Deze opleiding biedt me een verbreding van mijn lees- en leermogelijkheden. Peter heeft heel veel kennis van zaken, perfecte combinatie tussen duidelijke uitleg en een zachte hand. Helemaal top is dat je meteen met jouw eigen interesse thema’s aan de slag gaat.

Alexander Beerts
Directeur Bouwwerken Beerts

Deze methodiek moet in de toolbox van elke professional zitten! Ik kan informatie nu een andere manier ‘lezen’ en zo kennis veel sneller verwerken

Marc Van de Velde
Zaakvoerder Co-con

Zeer hands-on gegeven. Al doende leert men en krijgt men inzicht in het lees/leerproces. Zeer goed gevoel na deze opleiding, klaar om er mee aan de slag te gaan.

Stefaan Lammertyn
Zaakvoerder Pixular

Ik dacht dat ik leerde lezen in het 1e leerjaar. Ik was mis. Ik heb geleerd om ‘smarter’ om te gaan met kennisboeken door gerichter en met volle focus te lezen. Ik heb heel veel goesting in businessgerelateerde boeken nu!

Sofie Bockaert
Zaakvoerder Hi-heels

Ik heb geleerd om sneller tot rust te komen en kan me veel beter concentreren nu.

Pascale Boniver
Zelfstandige kinesiste bekkenbodemtherapie

SmartReading levert jou een totaalaanpak met als doel op een rustige manier snel te leren lezen. Je krijgt diverse tools om een boek in één ruk uit te lezen, de kennis te verankeren er nog plezier aan te beleven ook!

Peter De Vos
Gedelegeerd bestuurder De Vos Perazo NV

Heel praktisch opgebouwd en fantastisch te voelen dat het werkt! Genoten van de humor, de vrijheid en het relaxte gevoel in de groep tijdens de drie dagen.

Claudia Baes
Atlas Copco

Schitterende training, ik val niet meer in de verleiding om terug te springen tijdens het lezen en ben nu in staat om heel efficiënt en doelgericht te lezen. Supertop en supertof!

Pim Bemelmans
Sales en Marketing Director bij Carglass Rusland

Ik was diegene die nooit het geduld had een boek te lezen. Ik ben heel blij dat ik deze opleiding heb gevolgd, het is heel vlot gegaan. Ik vond het ook heel fijn dat er heel veel inspirerende mensen aanwezig waren die elk via hun invalshoek geweldige inzichten konden brengen. Een echte aanrader.

Koen Teeuws
Vastgoedmakelaar

Ik  las voor de opleiding bijna nooit een boek en wou echt leren om op een snelle manier massa’s informatie te kunnen opnemen. Dat is zeer zeker gelukt en dat bij iedereen. Peter geeft heel goed les. Zeker aan te raden voor iedereen die iets doet in bedrijfsleiding en iedereen die zich wil verrijken. Bedankt!

Bart Coenen
Zelfstandig ondernemer

Na één dag zie je al ongelooflijke vooruitgang. Op het einde van de opleiding vraag je je af waarom men dit niet beter op school leert.

Sven Claessens
Zelfstandige (IT-beveiliging)

Ik was heel sceptisch bij de start van de opleiding maar ben tot mijn eigen verbazing nu in staat om supersnel een boek te lezen en hier een gefundeerde bespreking over te kunnen geven met behulp van een mindmap. Zeer succesvolle cursus!

 

Mieke Loncke
Directeur Beroepsfederatie voor Facility Managers

Voor deze opleiding had ik zes tot ach uur nodig om een boek van 200 bladzijden te lezen Nu ben ik in staat massa’s informatie te verwerken in een mum van tijd. Ideale cursus dus voor mensen die verzot zijn op het verzamelen van kennis. Lezen krijgt dankzij SmartReading een nieuwe dimensie.

 

Liesbeth Schrooten
 Team manager bij VITO

Bijzonder boeiende opleiding. Ik heb nog nooit zo veel boeken gelezen op zo’n korte tijd. Zeker een aanrader.

Werner Cornette
Welzijnscoach

Ik beveel deze training ten zeerste aan aan iedereen die graag veel kennis wil verzamelen op korte tijd. Geen tips te verbetering, het was helemaal top.

Marina Riemslagh
Trainer psych-K en per-K Vrij Voluit Leven

 

Terug naar ‘Smartreading voor ondernemers en leidinggevenden’