Eerstvolgende opleiding

SmartReading voor studenten 
Voor sturende jongeren tussen 15 en 25 jaar. 
Sneller lezen, verhoogde concentratie, meer onthouden.
06/10 en 20/10/2018 – Antwerpen
Meer info en inschrijven

 

Enkele Impressies

Getuigenissen

“Ieder minuutje tijdwinst in deze hectische wereld is een grote PLUS. Via de SmartWebtools training ontdekte ik superhandige tools . Peggy-Ann Kruisland, Telenet

“Het spelelement bij  SmartTyping werkt verduiveld effectief. Heb op een bondige, efficiënte en plezierige manier blind leren typen.” Ann

“Via de ‘tijd voor het echte werk’ coaching leerde ik mijn échte valkuilen kennen op vlak van efficiënter werken.”Hendrik

Over ons

imagePeter Plusquin is oprichter, zaakvoerder en bezieler van het opleidings- en coachingsbureau Global Edutainment BVBA. Als gecertificeerde coach en trainer begeleidt hij samen met zijn team professionals in het verhogen van hun persoonlijke effectiviteit en in het makkelijker bereiken van hun doelen.

Hij starte zijn carrière als trainer door in 2006 de SmartReading® training naar België en Luxemburg te halen. SmartReading® is een gepatenteerde methode om sneller en effectiever geschreven informatie te lezen, te verwerken en te onthouden.    

 

 

1111047 | LAN cover Smart reading lannoo

 

Samen met Paul van der Velde, de ontwikkelaar van de methode, schreef hij het boek ‘SmartReading : lees een boek per uur’. Dit boek is ruim 200 bladzijden dik. De gehele SmartReading methode wordt hierin beschreven met voorbeelden en opdrachten. Het boek is verschenen in februari 2012 en er werden reeds meer dan 4000 exemplaren van verkocht.    

 

 

Het boek geeft antwoorden op vragen als:

  • Hoe lees je supersnel en weet je toch wat er geschreven staat?
  • Hoe kun je je makkelijker concentreren als je leest?
  • Hoe onderscheid je de essentie van de bijzaken?
  • Hoe beleef je opnieuw plezier aan lezen?
  • Hoe kun je beter en gemakkelijker onthouden wat je hebt gelezen?

Peter ontwikkelde, samen met zijn team, unieke trainingen die duurzame doorbraken garanderen in effectiever en efficiënter werken:

  • SmartWebtools®: win één uur per dag dankzij slimme webtools
  • SmartTyping®: leer blind typen in vier uur
  • SmartEmail®: jouw E-mail de baas in één dag
  • Mindmappen : efficiënter informatie verwerken en onthouden
  • SmartMemory®: aan de slag met jouw langetermijngeheuge

Om het beste in anderen naar boven te halen, laat Peter zich inspireren door zijn kennis over de werking van het brein en zijn kunnen als NLP Master Practitioner. Hij is mede-organisator van het Coach Café Leuven: dit is een maandelijkse bijeenkomst waar een collega gastspreker zijn/haar expertise op het vlak van coaching komt toelichten. Peter is de bezieler van “Tijd voor het echte werk”, een coachingtraject voor ondernemende mensen op zoek naar meer kwaliTIJD en zingeving.

Kenmerkend is Peters rustige, doch doeltreffende manier van aanpak: no-nonsense, to-the-point en meteen toepasbaar. Doel is het realiseren van een duurzame gedragsverandering in efficiënter werken bij elke deelnemer.

Sophie Loontiens studeerde af als vertaler en werkte gedurende 15 jaar de privé sector. Als kwaliteitscoach, trainer en internationale sales is ze altijd geboeid geweest in efficiënt werken en het verhogen van haar persoonlijke effectiviteit. Aansluitend op een post graduaat ondernemerschap en innovatie volgde ze de opleiding SmartReading (lees een boek per uur). Ze was zo gefascineerd door haar eigen breincapaciteiten dat ze besloot om deze fascinerende inzichten en technieken ook zelf te gaan delen met allen die dagelijks dezelfde struikelblokken ervaren. Vandaag werkt ze als partner bij Shortcuts en kijkt ze er steeds naar uit voor nieuwe groepen te staan en samen kennis en ideeën uit te wisselen.

Je kan inschrijven voor een opleiding of ons uitnodigen als spreker voor jouw bedrijf of organisatie.

Global Edutainment werkt samen met een team van ervaren trainers, die worden ingezet al naargelang de aard van de opdracht en hun expertise.

kmo_portefeuille1

Bewaren